Vincent de Groot: "Onze dienstverlening is volledig gericht op de internationale werknemer. Door de uitgebreide ervaring met en de specifieke kennis over onder meer de fiscale omstandigheden van zeevarenden, personen werkzaam in de offshore-industrie en bij baggerbedrijven, maar ook voor andere internationaal mobiele werknemers, weet u zeker dat uw fiscale zaken in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Bent u buiten Nederland werkzaam? Zit u met vragen over belastingen en sociale premies? Niet alleen voor het verzorgen van uw Nederlandse aangifte inkomstenbelasting, maar ook bij advisering over werken buiten Nederland of voor een buitenlandse werkgever en wonen buiten Nederland bent u bij ons aan het juiste adres!"



Translate this site


Geen belastingverdrag met Malawi

Het belastingverdrag dat in 2015 is gesloten met Malawi treedt niet in werking. De reden dat het verdrag nog niet in werking treedt is dat Malawi de vereiste kennisgeving aan Nederland nog niet heeft gedaan. Daar komt bij dat het verdrag inmiddels is verouderd en niet aan de minimumstandaarden van de OESO voldoet ter bestrijding van oneigenlijk gebruik van belastingverdragen, Het belastingverdrag voldoet evenmin aan het huidige, gunstiger verdragsbeleid voor ontwikkelingslanden. Malawi is uitgenodigd om opnieuw in overleg te treden om een nieuw belastingverdrag af te sluiten.

Internationaal werkzaam, zeevarend? Werkzaam in de bagger- of offshore-industrie? Neem contact op met Robelco Tax Services!

X